Kdo smo

V Povej na Glas  smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo razvoja coaching veščin ter s tem tudi izboljševanje vaših vodstvenih veščin.  Združujemo najučinkovitejše coaching pristope, s katerimi krepite vaše coaching in vodstvene veščine.  Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo vaše vedenje in razmišljanje. Razvijamo coaching miselnost. 

 

Smo edini v Sloveniji, ki ponujamo mednarodno akreditirane coaching programe na vseh stopnjah, ACTP, ACSTH in CCE pri mednarodni zvezi za coahcing ICF.

Akreditacije zagotavljajo, da se boste seznanili s coachingom, kot ga definira International Coaching Federation, razvili ključne kompetence coacha, kot jih opisuje ICF, delovali v skladu z etičnim kodeksom ICF ter tako dosegli visoko usposobljenost in konkurenčno prednost. 

Program Jungina Coaching vsebuje 99 ACSTH,  Integral Leadership Coaching vsebuje 136 ACTP, Embody your Coaching wisdom vsebuje 24 CCE. Vsi programi vključujejo interaktivne delavnice, praktično izvajanje coachinga, integracijo in mentorstvo ter supervizijo kar vam po zaključku certificiranega programa omogoči tudi nadaljnje individualno certificiranje kot ACC, PCC ali MCC pri International Coaching Federation.

 

Način dela v Povej naGlas temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter njegove ustvarjalnosti, in sicer na ključnih nivojih:

  • telo oz. delovanje spoznamo delovanje telesa in glasu ter se ju naučimo obvladovati,
  • identiteta oz. notranje stanje naučimo se upravljati svoja emocionalna stanja na primeren način,
  • um oz. način razmišljanja naučimo se pravilno sporočiti in podati informacijo, da jo sogovornik sprejme in razume,
  • energija,
  • sistemi, ki vplivajo na nas. 

 

Verjamemo, da je vsak posameznik/tim izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnemu kodeksu krovnih organizacij ICF (mednarodna zveza za coaching) in EMCC (evropski svet za coaching in mentorstvo), katerih člani smo:

  

PREBERI ČLANEK   KAJ JE COACHING in COACHING MISELNOST in HODITI PO TANKEM LEDU  in ETIKA

 

Jasna Knez je akreditirana in certificirana poslovna, sistemska in timska coachinja pri ICF in EMCC

Je vodstvena coachinja, coaching trenerka in mentorica ter mojstrica trenerka za komunikacijske in vodstvene veščine ter razvoja timov.  Je tudi Master Jungian Coach in coaching trenerka ter supervizorka, sistemska fasilitatorka ter EACT specialist. Svoje znanje izpopolnjuje na področju sistemskih postavitev in integralne perspektive v vodenju.

              

 

Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil sam pod okriljem Jungian Coaching School - Expressive Arts & Coaching in Action. 

Marko Knez je odličen poznavalec event managementa, strokovnjak za interno in eksterno komuniciranje, trener z izkušnjami iz poslovnega sveta in s področja vodenja. Je poslovni coach in Jungian Master Coach ter fascilitator, potrjen pri ICF,  je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant. 

Svoje izobraževanje nadaljuje na področju integralnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi.

 

Andreja Anžur Černič je licencirana in certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik Psych-k coach ter Expressive Arts Therapist/Coach in trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje. 

Sami Bugay, Master Certified Coach MCC - ICF and Registered Mentor Coach, NCC. 

Sami received his initial coach instruction as a member of one of the first coach training cohorts in Turkey, and is an Master Certified Coach MCC-ICF, Registered ICF Mentor Coach, NCC - Certified Ontological Coach over 6000 hours of coaching experience. Having continued his professional training and education over the years (see below for list), Sami also mentors and develops emerging coaches.

Tine Papič že več let deluje kot jungovski psihoanalitik z dovoljenjem mednarodne zveze za analitično psihologijo v privatni praksi v okviru odprtega inštituta za psihotrerapijo.  Je tudi Jungian Coach in predavatelj v okviru Jungian Coaching programa, občasno predava analitično psihologijo in psihoanalizo na inštitutu IPAL in tudi SFU ter sodeluje s zavodom Etnika kot strokovnjak na področju zasvojenosti mladih z igrami na srečo.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih