AKREDITACIJA PRI EMCC

 

Izobraževalni programi, ki so akreditirani s strani Mednarodne coaching zveze (ICF) in Evropske zveze za coaching in mentorstvo (EMCC), udeležencem teh programov zagotavljajo razvojno usmerjeno izobraževanje, skladno z najsodobnejšimi dognanji stroke, visoko strokovno usposobljenost, pridobitev temeljnih veščin in kompetenc profesionalnega coacha, etični okvir in kredibilnost na trgu. Pri izvedbi akreditiranega coaching programa pa smo izvajalci v celoti zavezani k spoštovanju etičnega kodeksa coaching zveze.

 

Ponosno sporočamo, da smo prvi in edini v Sloveniji, ki imamo akreditacijo EMCC Global EQA Practitioner stopnjo, za naš avtorski coaching program Embody Your Coaching Wisdom - Organizacijski Coach. (EQA20210312).

Smo edini v Sloveniji in regiji, ki imamo dvojno akreditacijo - certifikacijo Mednarodne zveze za coachev (ICF)  ter certifikacijo Evropske zveze za coaching in mentorstvo, za coaching usposabljanje. 

Obe organizaciji delujeta z namenom stalnega razvoja coaching stroke, postavljanja najvišjih standardov, zagotavljanja neodvisnega certificiranja ter ustvarjanja globalne mreže profesionalnih coachev.

 

Akreditacija pri EMCC Global:

Evropski svet za mentorstvo in coaching (EMCC Global) predstavlja vodilno organizacijo na evropskem področju coachinga in mentorstva. Povej na Glas je prav tako certificiran pri EMCC Global, EQA Practitioner fast track EIA Practitioner, kar pomeni, da izpolnjuje njihove standarde za coaching usposabljanje. To potrjuje visok standard kakovosti coaching veščin in usposabljanja za coache in mentorje. Pri izvedbi akreditiranega coaching programa pa smo izvajalci v celoti zavezani tudi k spoštovanju etičnega kodeksa Evropske zveze za coaching in mentorstvo. 

  

 

Evropski svet za mentorstvo in coaching (EMCC Global)

Evropski svet za mentorstvo in coaching (EMCC Global) predstavlja pomembno strokovno mrežo, ki se posveča razvoju, spodbujanju in določanju pričakovanj o najboljših praksah v coachingu, mentorstvu in superviziji na evropski ravni. Kot organizacija deluje že od leta 2002, pri čemer segajo njegovi začetki v leto 1992. EMCC Global ima podružnice v 25 državah in izvaja certificiranje treningov za coache in coaching šole ter individualno akreditacijo za coache, timske coache in coaching supervizorje. Njegovo poslanstvo vključuje zagotavljanje okvira za kakovost mentorstva in coachinga ter spodbujanje visokih standardov v tej profesiji.

 

Certificirani treningi za coache EMCC Global Quality Award (EQA) in ESQA certifikacijski treningi za coaching supervizorje

EMCC Global predstavlja okvir na trgu, ki zagotavlja kakovost mentorskih in coaching storitev, hkrati pa certificira programe, ki lahko dosežejo štiri nivoje:

  1. Foundation (osnovni)
  2. Practitioner (praktik)
  3. Senior Practitioner (višji praktik)
  4. Master Practitioner (mojster praktik)

Povej na Glas je prvi in edini, ki je dosegel visoke standarde EMCC Global ter pridobil potrditev in akreditacijo za program "Embody Your Coaching Wisdom" na ravni Praktik. Ta program omogoča tudi "FAST TRACK" dostop do individualne akreditacije EIA Praktik.

 

Individualna evropska akreditacija za coache - EIA Award

EMCC Global ponuja individualno akreditacijo, znano kot EIA Award, ki potrjuje ustrezno raven znanja in sposobnosti posameznika, ki se ukvarja s coachingom, da to znanje učinkovito uporablja v svoji praksi. Akreditacija je razdeljena na štiri nivoje:

  1. Foundation (osnovni)
  2. Practicioner (praktik)
  3. Senior Practicioner (višji praktik)
  4. Master Practicioner (mojster praktik)

Vsak nivo ima svoje specifične zahteve, kazalnike usposobljenosti pa so primeri vedenj ali načel coaching stroke, ki izpolnjujejo osem kategorij kompetenc. Individualna akreditacija velja 5 let, po tem obdobju pa je potrebno akreditacijo obnoviti.

 

Individualna evropska akreditacija za timske coache - ITCA

ITCA (Team Coaching Individual Accreditation) je mednarodno priznana nagrada, ki potrjuje ustrezno raven znanja in sposobnosti posameznika, ki opravlja poklic kot timski coach.

 

Individualna evropska akreditacija za coaching supervizorje - ESIA

EMCC Global prepoznava ključno vlogo coaching supervizorjev pri razvoju najboljše prakse na področju mentorstva in coachinga. Ponuja ESIA (Supervision Individual Accreditation), ki predstavlja individualno akreditacijo za coaching supervizorje. Ta akreditacija je na voljo supervizorjem z več kot tremi leti izkušenj, ki so pod redno supervizijo in izpolnjujejo zahtevano število ur prakse in izkušenj.

 

EMCC AKREDITIRANI COACHI Z EIA - REGISTER

Tukaj najdete individualno akreditirane EMCC coache in veljavnost njihovih akreditacij https://www.emccglobal.org/accreditation/eia/eia-awards/

 

Opomba: Člani EMCC še niso akreditirani coachi. Akreditirani coachi so tisti, ki tudi nosijo naziv EIA Award.  

 

Za več informacij nam pišite info@povejnaglas.si

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih