Splošni pogoji poslovanja družbe Kreativlab d.o.o.

 

Spletno stran je pripravila družba Kreativlab d.o.o., Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Kreativlab d.o.o.), ki jo upravlja in vzdržuje. Z uporabo spletne strani Kreativlab d.o.o. (povejnaglas.si in jungiancoaching.si)  sprejema obiskovalec te splošne pogoje, pogoje prijave in odjave na seminar in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

 

Kreativlab d.o.o. se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani www.povejnaglas.si in www.jungiancoaching.si  trudil  in v okviru svojih zmožnosti skrbeli ter zagotavljal točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Opozarjamo, da so vse vsebine zgolj informativne narave. Kreativlab d. o. o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s tega spletnega mesta. Priporočamo, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujete pred prenosom informacij s tega spletnega mesta.


Kreativlab d. o. o. ni odgovorna za morebitne zastoje v delovanju spletnega mesta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz možnosti dostopa do spletnega mesta ali nemožnosti uporabe informacij na omenjenih spletnih straneh.


Na spletnem mestu www.povejnaglas.si in www.jungiancoaching.si so lahko objavljene tudi nekatere vsebine, aplikacije in povezave na spletne strani drugih ponudnikov informacij. Kreativlab d. o. o. ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebine informacij, ki so jih pripravili drugi ponudniki informacij ter za delovanje aplikacij, spletnih strani drugih ponudnikov informacij in njihovo vsebino. Prav tako ne odgovarja za nedelujoče domene, ki so posledica tehničnih težav lastnika spletnih strani, spremembe, ukinitve ali prodaje domene.

 

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Kreativlab d.o.o. si pridružuje pravico  spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila.

 

Avtorske pravice

 

Vse vsebine (pisne in slikovne), ki so objavljene na spletnih straneh družbe Kreativlab d.o.o., razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki sami, so zaščiteno avtorsko delo Kreativlab d.o.o. in/ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Ko jih boste želeli uporabiti, natisniti, kopirati ali shraniti na podatkovni nosilec, vam to dovolimo izključno za vašo osebno uporabo, v nekomercialne namene. Pri tem morate ohraniti vse oznake o avtorskih pravicah in/ali obvestila o pravicah intelektualne lastnine. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila družbi Kreativlab d.o.o. in njenega pisnega soglasja.

 

Pogoji prijave in odjave na seminar

 

Splošni pogoji in določila so sestavni del prijavnice na seminar Kreativlab d.o.o. ne glede na obliko prijave. Izraz seminar zajema tudi druge oblike usposabljanj, dogodkov in izobraževanj. Ti pogoji urejajo postopek prijave in odjave na seminar.

 

Pogoji poslovanja

 

Spletno prijavo in odjavo na seminar izvaja družba Kreativlab d.o.o., Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana. Družba je zavezana za plačilo DDV, ID za DDV: SI 40434109. Vse navedene cene za seminar so v evrih (EUR) neto + 22% z DDV. Veljajo cene in ostali pogoji (npr. popusti) na dan prijave na seminar. Velja samo originalni račun, ki ga prejmete ob obisku seminarja, v povezavi s temi splošnimi pogoji, potrjenimi ob oddaji prijave. Prejete prijave na seminarje izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil, tako da se lahko stanje prijave v času prejema plačila razlikuje od stanja prijave v času oddaje naročila.

 

Pridržujemo si pravico, da izjemoma odstopimo od izvedbe prijave v primerih, če je prijav na določen datum preveč ali premalo, če ugotovimo povečano plačilno tveganje kupca ali če naročilo ni bilo oddano v skladu s pravili in splošnimi pogoji poslovanja. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od izvedbe naročila z naše strani  obvestili v roku 3 (tri) dni po e-pošti oz. telefonu.

 

Prijava

 

Izberite vam ustrezno obliko prijave:

 

- Prijavni obrazec na spletni strani www.povejnaglas.si ali www.jungiancoaching.si
- E-sporočilo na info@povejnaglas.si, ki velja kot pisna prijava

 

Fizična ali pravna oseba oz. njen zastopnik, ki na dogodek prijavi sebe ali člane svoje organizacije zagotavlja, da so vsi navedeni osebni podatki udeležencev in/ali pooblaščenih oseb pravilni in podjetju Kreativlab d. o. o. dovoljujete ravnanje z njimi v okviru določb o varovanju osebnih podatkov.

 

S klikom na gumb “Pošlji prijavo” izvedete prijavo na seminar, o čemer vas obvestimo tudi na vaš navedeni e-poštni naslov (v roku največ 48 ur), in sklenete pogodbo na daljavo.  Prijava je dokončna, ko vam potrdimo da smo jo prejeli. Prijava na vse plačljive dogodke je za prijavitelja obvezujoča in vas obvezuje k udeležbi ter plačilu kotizacije, oziroma k spoštovanju določil o odpovedi izobraževanja.

 

Za namen internega arhiva in objave reportaže dogodka/delavnice/seminarja na spletni strani ali socialnih omrežjih, reportaža po dogodku, naše delavnice tudi fotografiramo. S prijavo na delavnico/dogodek/seminar se s tem strinjate. V kolikor se ne, nas na to posebej opozorite. S prijavo na seminar potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate s tukaj navedenimi splošnimi pogoji poslovanja.

 

V primeru vprašanj ali zahteve po pomoči pri spletnem plačilu se lahko vedno obrnete na e-mail info@povejnaglas.si ali na 040 643 121.

 

Izvedba seminarjev in delavnic

 

Seminar oziroma delavnica se izvede ob zadostnem številu prijavljenih udeležencev, kar je pogoj za izvedbo vsakega seminarja oziroma delavnice. Kreativlab d.o.o. si pridržuje pravico do odpovedi oz. spremembe izvedbe seminarja zaradi odpovedi udeleženca/ev ali zaradi višje sile (npr. bolezen predavatelja).

 

Odstop od naročila

 

Odpoved prijave na seminar je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov info@povejnaglas.si. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, ne sprejemamo. Prijavitelj ima pravico pisno odpovedati udeležbo na dogodku na katerega se je prijavil. Stroški odpovedi so naslednji:

 

  • do sedem (7) delovnih dni pred dogodkom 0% cene kotizacije za dogodek
  • do pet (5 )delovnih dni pred dogodkom 20% cene kotizacije cene kotizacije za dogodek
  • do treh (3) delovnih dni pred dogodkom 40% cene kotizacije cene kotizacije za dogodek
  • do en (1) delovni dan in odpoved na dan dogodka, ali neprisotnost na dogodku brez obvestila, 100% cene kotizacije za dogodek.

 

V primeru, da udeležbe na dogodku ne odpoveste pravočasno ali da se na dogodku ne pojavite, nosite riziko plačila celotne kotizacije dogodka.

 

Skrajni rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije je 7 delovnih dni pred dnevom na katerega poteka dogodek. Ne glede na zgornje določbe bo Kreativlab d.o.o. skušal reševati odpoved seminarja v korist prijavljenega udeleženca (nadomestni termin, nadomestni seminar idr.). Prijava je v tem primeru prenosljiva tudi na drugo osebo ali na naslednji termin.

 

Reklamacije

 

Morebitne reklamacije bo Kreativlab d.o.o. sprejemal na sedežu podjetja, Dolenjska cesta 242b, Ljubljana izključno v pisni obliki, najkasneje v roku tri (3) dni po zaključku seminarja. Na reklamacijo bo podjetje Kreativlab d.o.o. pisno odgovorilo v roku treh (3) delovnih dni.

 

Prijave / Odjave na e-obvestila

 

Na naši spletni strani ali na dogodkih v naši organizaciji se na prejemnaje e-obvestil  prijavite sami. Z vsemi podatki ravnamo skladno z določbami o varovanju podatkov. Kadarkoli se lahko odjavite iz baze e-naslovov s potrditvijo odjave v obvestilih samih ali s poslanim e-sporočilom.

 

Piškotki

S piškotki izboljšujemo vašo izkušnjo z uporabo spletnega mesta, spremljamo statistiko obiska in omogočamo uporabo vtičnikov družabnih medijev. Z uporabo spletnega mesta www.povejnaglas.si in www.jungiancoaching.si se hkrati strinjate z uporabo piškotkov.

 

Spori in pristojno sodišče

 

Udeleženec in podjetje Kreativlab d.o.o. se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Prijava na izobraževalne dogodke

 

S prostovoljno potrditvijo udeležbe na izobraževalnem dogodku prejemnik potrjujem, da sem obveščen, da bo dogodek fotografiran ter se zavedam, da bom lahko na teh fotografijah zajet tudi sam kot obiskovalec tega dogodka. Hkrati soglašam, da lahko organizator dogodka hrani fotografije dogodka ter, da jih lahko uporabi za interne namene in za namene promocije dogodka.

 

Pohvale in pritožbe uporabnikov

 

Trudimo se, da svoje storitve nenehno izboljšujemo. Zato nas vedno zanima vaša izkušnja z nami. Veseli bomo, če nam boste vašo izkušnjo pri nakupu sporočili na e-mail info@povejnaglas.si

 

Nagradna igra POVEJ NA GLAS Splošni pogoji

pdf prenesi

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih