Govorica telesa

 

Želite spoznati svoje omejitve in potenciale? Spoznati svoje telo in njegovo neizmerno moč neverbalnega, ki vseskozi komunicira, tudi tisto, kar velikokrat sami ne bi želeli? Ni mogoče NE komunicirati. Tudi ko mislimo, da ne komuniciramo, v resnici komuniciramo. Moč neverbalne komunikacije pa je v kakovosti povedanega. Govorica telesa  je močno orodje vsake komunikacije ‒ od komunikacije z otroki, partnerjem, zaposlenimi, javnostjo ...

 

Dobro vsebino je treba znati podpreti z ustrezno držo telesa, pri čemer pa igra največjo vlogo notranje stanje govorca oziroma njegova notranja stabilnost. Le-ta pa ni stvar odločitve, temveč rezultat izkustvenega poznavanja fizičnega telesa, čustev in miselnega mehanizma. V Povej na Glas treniramo ključna področja: delovanje (fizično), identiteta (emocionalno) in način razmišljanja (um). Ko razumemo, da te tri različne enote med seboj delujejo v tesni povezavi, smo na pravi poti, da postavimo trden steber. Da bi  svoje telo lahko pravilno upravljati pri sleherni komunikaciji, je treba spoznati in razumeti lastno govorico telesa. Iz tega pride razumevanje govorice telesa sogovornikov. Ko bereš sebe, bereš druge.

 

Zato velja, da besede, ki so podprte s pravo telesno govorico, pomenijo za govorca močno konkurenčno prednost, všečnost in dajejo verodostojnost povedanemu. Vse skrivnosti in razumevanje o telesni govorici boste z našim programom treninga izpilili do potankosti.

 

Gre za izkustveno učenje z uporabo različnih in naprednih tehnik učenja. Osemdeset odstotkov treninga je praktično usmerjenega. Treniramo, vadimo in simuliramo različne komunikacijske situacije. Posebej za vas pripravimo različne vaje in jih takoj tudi analiziramo. Po zaključku treninga sledi tudi evalvacija samega procesa. Tako boste lahko dosegli svoj namen komunikacije na nešteto različnih načinov, ki jih boste prilagodili trenutnim okoliščinam. S tem boste premostili neželeni prepad v sporazumevanju in pomembno izboljšali medsebojno komunikacijo in tudi odnose tako na osebnem kot na poslovnem področju.

Izobraževanje prilagodimo vašim željam in potrebam glede na strukturo udeležencev, ki jim je delavnica namenjena.

 

Prednost

Delo v majhni skupini, individualni pristop, intenzivno delo z veliko vaje, takojšna povratna informacija in usmerjenost v vaš napredek, vodi k večji motiviranosti, uvede učinkovite tehnike, ki izboljšajo komunikacijo z drugimi, odprava motečih in nezavednih vedenj posameznika z uporabo različnih tehnik/metod, analiza poustvarjenih situacij in ustvarjanje novega vedenja, diskretnost in individualni komunikacijski coaching ter vaša osebna komunikacijska analiza. Trening »osvobodi« osebne potenciale in vire notranje moči ter izboljša osebne in poslovne dosežke ter posledično rezultate.

 

Oblike

Individualni, skupinski , po dogovoru. 

Povpraševanje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih