Politika zaupnosti in varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Kreativlab d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani. Zbrane podatke bo Kreativlab d.o.o. uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Kreativlab d.o.o. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani, zato bo storil vse potrebno, da jih zašiti pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami.

Kreativlab d.o.o je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov udeležencev  oz. uporabnikov spletne strani Kreativlab d.o.o. in se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredovala osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke  udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Kreativlab d.o.o. bo za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbirala, vodila, obdelovala in shranjevala za čas poteka seminarja/dogodka ali izobraževanja naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek, naziv pravne osebe
  • davčna številka (če je uporabnik pravna oseba)
  • elektronska pošta
  • telefonska številka
  • naslov pravne osebe
  • podatki o prijavi, vsebina, vrednost, način plačila

Kreativlab d.o.o. bo za potrebe ohranjevanje stika s strankami in tržnega obveščanja preko elektronske pošte zbirala,vodila, obdelovala in shranjevala naslednje uporabnikove podatke:

  • naslov elektronske pošte,
  • ime,
  • priimek,

Kreativlab d.o.o. se zavezuje, da se bodo ti osebni podatki uporabljali izključno za potrebe izpolnitve prijave/odjave ter prejemanje obvestil o brezplačnih seminarjih, spremembah, novostih poslovanja in ponudbi družbe Kreativlab d.o.o.. Kreativlab d.o.o. se zavezuje, da  bo osebne podatke vodila, vzdrževala in jih obdelovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov. Osebne podatke zbiramo s privolitvijo oz. soglasjem posameznikov.

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Udeleženec oz. uporabnik lahko kadarkoli zahteva po e-pošti na naslov info@povejnaglas.si ali pisno na naslov Kreativlab d.o.o., Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, dostop do svojih osebnih podatkov, vpogled in pregled, popravo, omejitev obdelave,  prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev ali izbris svojih osebnih podatkov,  ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Politika zasebnosti

 

Spoštujemo vašo zasebnost, zato se v Kreativlab d. o. o. zavezujemo, da bomo vse osebne podatke skrbno hranili in vestno ravnali z njimi. Uporabljali jih bomo samo z namenom analiziranja podatkov o udeležencih izobraževanj, pošiljanja ponudb, reklamnega gradiva in vabil na dogodke.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

 

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo na tem spletnem mestu bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Kreativlab d. o. o.

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih