Kdo smo

Smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo posameznikovega razvoja coaching veščin ter s tem tudi izboljševanje njegovih vodstvenih veščin. Združujemo različne coaching pristope, s katerimi krepite coaching in vodstvene veščine.  Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo posameznikovo vedenje in razmišljanje.

Način dela v Povej naGlas temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter njegove ustvarjalnosti, in sicer na štirih ključnih nivojih:

 

▪ telo oz. delovanje spoznamo delovanje telesa in glasu ter se ju naučimo obvladovati,
▪ identiteta oz. notranje stanje naučimo se upravljati svoja emocionalna stanja na primeren način,
▪ um oz. način razmišljanja naučimo se pravilno sporočiti in podati informacijo, da jo sogovornik sprejme in razume,

energija. 

 

Vsak posameznik/tim je izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnemu kodeksu krovne organizacije ICF in EMCC.:

  

 

 

Jasna Knez je licencirana in certificirana ICF - ACC, poslovna in timska coachinja, trenerka za komunikacijske veščine, trenerka poslovnih veščin in vodenja ter trenerka za razvoj timov, jungian coaching trener in jungian coaching supervizorka ter svetovalka za komunikacijski management in veščine vodenja.

Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil sam pod okriljem Jungian Coaching School - Expressive Arts & Coaching in Action. 

Marko Knez je certificirani poslovni coach, potrjen pri EMCC in Jungian coach, potrjen pri ICF. Izobraževal se je tudi na področju Expressive Arts Therapy/Coaching pri dr. Goren Bar. Zadnja leta namreč intenzivno deluje na področju psihologije.

Sicer pa obožuje raziskovanje! V užitek mu je, če lahko meša okuse po trenutnem navdihu in mimo ustaljenih receptov.  

 

Andreja Anžur Černič je licencirana in certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik Psych-k coach ter Expressive Arts Therapist/Coach in trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje. 

Sami Bugay, Master Certified Coach MCC - ICF and Registered Mentor Coach, NCC. 

Sami received his initial coach instruction as a member of one of the first coach training cohorts in Turkey, and is an Master Certified Coach MCC-ICF, Registered ICF Mentor Coach, NCC - Certified Ontological Coach over 6000 hours of coaching experience. Having continued his professional training and education over the years (see below for list), Sami also mentors and develops emerging coaches.

Kristina De Ventus  is a Gurdijeff Movements & Ishmech Trainer, Body Intelligence Zone approach founder,  using Somatic Coaching and Mindfulness, with the status of cultural worker from the Ministry of Culture of the Republic of Slovenia. She has held workshops in Slovenia and abroad for more than 15 years.

Tine Papič že več let deluje kot jungovski psihoanalitik z dovoljenjem mednarodne zveze za analitično psihologijo v privatni praksi v okviru odprtega inštituta za psihotrerapijo.  Je tudi Jungian Coach in predavatelj v okviru Jungian Coaching programa, občasno predava analitično psihologijo in psihoanalizo na inštitutu IPAL in tudi SFU ter sodeluje s zavodom Etnika kot strokovnjak na področju zasvojenosti mladih z igrami na srečo.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih