Aktualno - vabimo k vpisu

New normal – kaj pa sedaj?

Integralni POST-CORONA pristop in psihologija tima

 

SKLOP 2. webinarjEV

TERMIN: 18.8. in 2.9.2020 od 14.00 – 16.00 ure.

 

Nezavedni procesi in tihi poganjalci upravljajo z našo individualno in skupinsko dinamiko. Jih želite spoznati? Sprostiti svoje potenciale? Prepoznati disfunkcionalne vzorce, ki vam preprečujejo, da bi bili uspešnejši?

 

Če da, se nam pridružite na seriji webinarjev, kjer se bomo poglobili v psihološko ozadje delovanja nas posameznikov in tima. Sploh sedaj, v novi realnosti, ko se od nas zahteva prevetritev starih vzorcev in delovanj, razvijanje večje kompleksnosti, sistemskega razmišljanja in agilnosti pri delovanju ter globoko razumevanje psiholoških procesov, ki vplivajo na delovanje nas samih in timov.

 

Spoznali boste, kaj in kako kreira psihološko varnosti,  se naučili kako vašo percepcijo razširiti skozi integralno sistemsko razmišljanje, ter odkrili modeli, kako oceniti čustveno počutje vas samih in vaše ekipe.  Tako boste lažje prepoznavali skrita polja in strahove ter člane ekipe opolnomočili, da na svojstven način izrazijo svoje občutke in misli. S tem boste zagotovo prispevali k ustvarjanju vključujoče se kulture učenja v novi normalnosti.

 

Vas mika, da bi se naučili  spretne uporabe coaching stila, razvili coaching veščine in veščine vodenja?

 

Prvič vodja? Prvič poslovni coach? Bi se želeli s coachingom ukvarjati tudi bolj profesionalno?

Če ste vodja, HR strokovnjak, interni coach, svetovalec ali psiholog oz. se pri svojem delu ukvarjate z razvojem ljudi, potem bo šola kompetenc poslovnega coachinga pravo odkritje za vas!

Pri naših izobraževanjih uporabljamo integralni in sistemski pristop ter združujemo različne in po naši presoji najboljše tehnike. Razvijte učinkovitejšo coaching kluturo v podjetju ali nadgradite svojo prakso vodenja ljudi na naprednejši nivo!

 

PRIJAVA

Odkrijte in izdelajte svoj slog nastopanja in komuniciranja na način, da boste znali vaše poslušalce vedno in povsod navdušiti za vašo vsebino. Nastopajte samozavestno in pri tem tudi uživajte.

 

Spoznajte nove pristope komunikacije in globino razumevanja komuniciranja. Premagajte strahove in omejitve. Ker zmorete! Zato vabljeni k vpisu v novo generacijo Šole javnega nastopanja in komunikacijske preobrazbe!

 

PRIJAVA

October & November 2020 calling you on heroic journey  

 

Take your leadership practice to the next level of mastery and deepen your understanding of self-growth through integral and systemic approach in this advanced CCE accredited program by International Coach Federation. 

Gain 24 CCE units (13 CC & 11 RD).

 

POGEJ  VIDEO

PRIJAVA

Za tiste, ki želite nadgraditi vaše komunikacijske veščine. 

Transformacijski komunikacijski coaching program na področju komunikacijskih veščin z uporabo integralne perspektive, v obliki učenja v živo in učenja na daljavo. 

 

Niste začetnik. Zagotovo imate tudi že nekaj izkušenj iz področja in je za vami tudi kakšen trening. Osvojili in implementirali ste obstoječa osnovna znanja komunikacije, sedaj pa vas zanima več. Si želite vaše veščine komuniciranja popeljati na višji nivo? Postati boljši vodja?

 

Doseganje poslovnih ciljev je odvisno tudi in predvsem od sposobnosti sodelovanja med posamezniki, ki imajo večinoma različne zaznave, vrednote, razumevanje in sloge komuniciranja. Z vzpostavitvijo pravih medsebojnih odnosov, možnostjo spoznati optimalno smer vodenja komunikacije k najboljšemu cilju ‒ namenu komunikacije in učinkovitejšim obvladovanjem konfliktov, vodijo do znatno uspešnejše organizacije.

 

PRIJAVA

LEADERSHIP COACHING CERTIFICATION

INTEGRAL COACHING - L1 and L2

ICF accredited training for professional LEADERSHIP coaches 

Integral Coaching  Certification program™ is aimed for leaders & coaches & trainers who want to extend their competencies and learn how to apply Integral theory and knowledge, agile coaching skills and attitude to their coaching path.

Become certified leadership coach by attending life changing program. 

Organized in cooperation with The Integral Institute KA Danismanlik and Integral Coaching & Leadership Povej na Glas.

                                                                                                                           

PRIJAVA

ŠOLA - PROGRAM ZA COACHE - POSTANITE JUNGIAN COACH          

Pridružite se novi generaciji coachev in postanite mednarodno akreditiran coach ACSTH akreditacije s strani mednarodne zveze coachev. Postanite strokovnjak na področju razvoja osebnostnega potenciala z mednarodno diplomo. Vpisujemo že 5. generacijo. 

ICF certificiran JUNGIAN COACHING PROGRAM razvit po metodi dr. Avi Goren Bar-a združuje bogata znanja in zagotavlja izjemno rast na vašem osebnem in poslovnem področju!

Program prinaša ACSTH akreditacijo pri Internation Coach Federation. 

 

Jungian Coaching združuje bogata znanja v učinkovit izobraževalni program, ki vam zagotavlja izjemno rast na vašem osebnem in poslovnem področju, transformacijo vaših vodstvenih potencialov, razširitev vašega razumevanja vedenjskih vzorcev ter vašega coaching sloga na najvišji nivo.  Temelji na konceptih ter filozofiji Carla Gustav Junga, enega ključnih, pionirja pri razvoju psihoterapije.

 

Jungovski coaching je učenje novega jezika saj nudi coach-om, vodilnim v podjetjih in posameznikom inovativne poglede na situacije, dogodke in procese v poslovnem in zasebnem življenju. Osredotoča se na razumevanje nezavednih in zato nevidnih vsebin, ki aktivirajo proces. Klientu in zaposlenemu nudi koncepte, ki pojasnjujejo oblike vedenja, ki se pojavljajo v praksi. Preko razvoja simboličnega mišljenja in razumevanja nezavednih motivacij in konfliktov ekipa ali kolektiv dojame, zakaj deluje kot deluje in posledično se bolj odpira morebitnim spremembam. Namreš s pomočjo arhetipov povezuje zavedno in nezavedno ter omogoča, da s procesom sežemo globje, uvidi so lahko jasnejši in odločitve trajnejše.

Jungian Coaching tako ustvarja nov proces rasti za coacha, organizacijo in vsakega prisotnega, ki se želi učiti. Coachu in organizaciji omogoči, da razume tretjo dimenzijo.

 

PRIJAVA

VODSTVENA PREOBRAZBA

 

Dandanes je pri vodenju izjemnega pomena zavedanje, kakšen vpliv imamo na ljudi, sploh če smo v vlogi vodje. Grajenje vodstvenih kompetenc,  avtoritete in moči je namreč zahtevno a dosegljivo delo. Za to pa potrebujemo znanje o tem, kaj pomeni biti vodja, ki navdušuje in kateremu drugi želijo slediti. Kajti voditeljstvo je zmožnost vplivanja na druge sodelavce, da sledijo in dosežejo ustrezen cilj in rezultate za podjetje. Želite tudi vi razviti te veščine?
Potem je program Akademija vodstvene preobrazbe pravi za vas.


Akademija vodstvene odličnosti s poudarkom na izbranih temah:
•    Izgradnji voditeljeve karizme in osebnega vodstvenega stila

•    Ključni izzivi vodenja v VUCA svetu
•    Komunikacija v najširšem smislu in boljšim odnosom ter razumevanju ključnih vlog.

•    Sistemskemu pogledu in prepoznavanju potencialov (podjetja, kolektiva) ter inovativni uporabi virov.

•    Učinkovito reševanje konfliktov in nesoglasij
•    Karizma vodje in razvoj vodstvenega arhetipa, ki podpira posameznika  
•    Motiviranje in vodenje samega sebe in drugih 
•    Sodobna orodja pri vodenju, ko stare teorije ne delujejo več
•    Upravljane s spremembami

•    Spreminja percepcije in pogled na posameznika in organizacijo s pomočje sistemskega pogleda.
•    Izgradnja vodstvene blagovne znamke posameznika

 

PRIJAVA

Osebni marketing - odkrijte, katere so posebnosti, ki vas delajo edinstvene in nezamenljive!

Vsak med nami je edinstven. Celo življenje smo postavljeni pred izziv, da  kar najbolje predstavljamo sebe, svoje ideje, svoje znanje... Bistvo delavnice Jaz kot blagovna znamka - moja osebna moč je v tem, da ozavestimo svoj  neizmerni potencial, ga aktiviramo in izkoristimo. Govorna moč in prepričljivost namreč izhajata iz nas. Takrat, ko prepričamo sebe z lahkoto prepričamo tudi druge.

 

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih